Најчесто поставувани прашања

Ние сме базирани и ги испраќаме нашите производи низ целиот свет од нашиот магацин во Европа.

Пратките се испорачуваат од понеделник до петок (освен празници) и брзината на испорака зависи од логистичките услуги. Проценетото време за испорака трае 7-18 работни дена.

За жал не, прифаќаме само плаќања со картички на нашата веб-страница.

Толку лесно, само изберете ги вашите производи, ставете во вашата кошничка и продолжете со плаќањето. Ние ќе се погрижиме за останатото 🙂

Не, ние обезбедуваме само производи без никотин и е целосно без никотин.

Ние не покриваме никаков поврат на нарачките поставени или вратени кај нас,

Откако ќе биде испорачана нарачката, ќе го добиете бројот за следење за да ја следите вашата пратка. Во случај да не е доставена за околу 24 часа, проверете ја вашата папка за спам/несакана е-пошта.