Ku dhe si mund të gjurmoni dërgesat tuaja për porositë e bëra në Energy Snus Shop?

Këtu mund të gjurmoni gjithmonë paketat tuaja të dërguara nga Dyqani Online Energy Snus!

Sapo dërgesa të arrijë destinacionin tuaj, do të njoftoheni nga Zyra juaj Postare lokale me telefon ose email në lidhje me dërgesën tuaj.

Ku mund ta gjej numrin e përcjelljes për dërgesën time?

Ju lutemi kontrolloni emailin tuaj (në disa raste mund të shfaqet në dosjen e postës elektronike të padëshiruar/spam) dhe gjithashtu nëse jeni një klient i regjistruar në dyqanin tonë online, gjithmonë mund t’i gjeni të gjitha porositë tuaja dhe informacionin e transportit nën seksionin e llogarisë tuaj “dërgesat e mia”. .

Thjesht shtoni referencën tuaj të gjurmimit dhe gjurmoni dërgesën tuaj këtu:

Unlock exclusive deals awaiting you

WELCOME10

Your exclusive code is ready! Copy it now!

Get 10% off now!