FAQ

Ne bazojmë dhe dërgojmë produktet tona në mbarë botën nga depoja jonë në Evropë.

Dërgesat dërgohen nga e hëna në të premte (përveç festave) dhe shpejtësia e dorëzimit varet nga shërbimet logjistike. Koha e parashikuar e dorëzimit zgjat 7-18 ditë pune.

Fatkeqësisht jo, ne pranojmë vetëm pagesa me kartë në faqen tonë të internetit.

Po aq e lehtë sa kaq, thjesht zgjidhni produktet tuaja, vendosni në karrocën tuaj dhe vazhdoni me pagesën. Ne do të kujdesemi për pjesën tjetër 🙂

Jo, ne ofrojmë vetëm produkte pa nikotinë dhe është plotësisht pa nikotinë.

Ne nuk mbulojmë asnjë rimbursim për porositë e bëra ose të kthyera tek ne,

Pasi porosia të jetë dërguar, ju do të merrni numrin e përcjelljes për të gjurmuar dërgesën tuaj. Në rast se nuk është dhënë për rreth 24 orë, ju lutemi kontrolloni dosjen tuaj të postës elektronike të padëshiruar/junk.